Wie zijn wij?

WIE ZIJN WIJ?

ARVO Protect BV is een professioneel bedrijf in ongediertebestrijding, dat alle soorten plaagdieren aanpakt. Onmogelijke klussen bestaan niet voor ons. Wij werken met de modernste, meest uitgekiende beheerssystemen die aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoen en milieuvriendelijk zijn

Landelijk inzetbare professionals

LANDELIJK INZETBARE PROFESSIONALS

Onze medewerkers zijn gediplomeerd en ervaren en blijven voortdurend op de hoogte van de nieuwste bestrijdingsmethoden. Voor heel specifieke werkzaamheden hebben wij gespecialiseerde vaklieden in dienst. Ons kantoor zit in Nieuw-Vennep, maar onze bestrijdingsteams zijn overal in het land binnen 24 uur ter plekke voor een gratis inspectie.

MAATWERK DOOR SAMENWERKING

Arvo Protect BV vat geen enkele behandeling op als een routineklus. Om voor uw situatie de beste oplossing te vinden, werken we graag constructief met u samen. U kent uw productieproces, uw manier van werken en de ruimte waar u werkt. Wij weten alles van ongedierte, plagen, bestrijdingsmiddelen en behandelmethoden. Door al deze kennis samen te voegen, komen we uit bij de beste behandeling.

Uw belangen centraal

UW BELANGEN CENTRAAL

Wij zijn 24 uur per dag, 365 dagen per jaar inzetbaar. Daardoor kunnen we de behandelingen uitvoeren op het moment dat u het beste uitkomt. Zo ondervindt uw bedrijf zo weinig mogelijk hinder van onze werkzaamheden en merken uw klanten er niets van.

Service en preventie

SERVICE EN PREVENTIE

Om plagen ook in de toekomst te voorkomen, kunt u bij ons een servicecontract afsluiten, dat speciaal voor uw bedrijf wordt opgesteld. Wij controleren dan regelmatig op sporen van ongedierte, gaan na hoe groot het risico van een nieuweplaag is en adviseren u over maatregelen. Arvo Protect BV helpt u graag bij de voorbereiding van audits voor HCCP- BRC- AIB- en/of IFS-certificering.

LAGE TARIEVEN

Arvo Protect BV is een flexibele, slagvaardige onderneming met een kleine overhead. Daardoor kunnen we onze tarieven laag houden. Vergelijkt u ons gerust met de bekende grote ondernemingen of vraag ons eens om een second opinion.

Waarom ARVO Protect?

WAAROM ARVO PROTECT BV?

Gespecialiseerde medewerkers
• Binnen 24 uur ter plaatse
• Landelijk inzetbaar
• Gratis eerste inspectie
• Milieuvriendelijke behandelmethoden
• Aandacht voor preventie
• Concurrerende prijzen

Klik hier voor de algemene voorwaarden..

Neem vrijblijvend contact met ons op