Voorlichting en audits

VOORLICHTING

Arvo Protect BV heeft in de loop der jaren een enorme expertise opgebouwd op het gebied van ongediertebestrijding. Die kennis en ervaring delen we graag met u, zodat u in uw productieproces en in uw werkmethoden structurele verbeteringen aan kunt brengen en overlast door ongedierte tot een minimum beperkt of helemaal voorkomt.

Wilt u dat uw medewerkers meer te weten komen over dierplaagpreventie? Arvo Protect BV organiseert graag een voorlichtingsbijeenkomst op locatie in uw bedrijf.
We bespreken met u welke onderwerpen aan de orde moeten komen. Van hygiënisch werken tot de organisatie van het werk en weringstechnieken, wij vertellen er graag meer over.

VOORBEREIDING OP AUDITS

Als u HCCP- BRC- AIB- en/of IFS-gecertificeerd bent, krijgt u regelmatig auditors over de vloer voor controle. Arvo Protect BV helpt u graag deze audits voor te bereiden. Wij gaan na welke richtlijnen voor hygiëne van toepassing zijn op uw bedrijf en adviseren u over maatregelen die u moet treffen.

Tijdens de audits moet u kunnen laten zien hoe u de hygiëne monitort en welke maatregelen u in de afgelopen periode getroffen heeft. Arvo Protect BV kan voor u een volwaardige registratie- en rapportagesysteem samenstellen dat eenvoudig te implementeren is. Zo omvat ons Arvo Standard System (ASS) een uitgebreid bestrijdingsplan met een zorgvuldige registratie. Het logboek bevat:

  • Een overzicht van alle acties
  • Een overzicht en etiketten van gebruikte bestrijdingsmiddelen, inclusief toelatingsnummers
  • Plattegronden waarop geplaatste lokazen zijn ingetekend

Voor een nog volledigere rapportage kunt u ook kiezen voor ons Arvo Business System (ABPS). Dit is het Arvo Standard System uitgebreid met:

  • Datering en nummering van lokazen en detectiemiddelen
  • Rapportering van gebruik insectenlampen
  • Trendanalyses
Neem vrijblijvend contact met ons op