Preventie

PREVENTIE

Overlast van ongedierte ontstaat vaak door gebreken aan het pand, onvoldoende hygiëne of een gebrekkige stapeling van goederen. Een eenmalige behandeling met bestrijdingsmiddelen is dan niet voldoende om klachten in de toekomst te voorkomen. Arvo Protect BV heeft verschillende preventiemethoden om ongedierte in het vervolg weg te houden.

MUIZEN WEREN

Muizen weten zich nog door de smalste kieren toegang te verschaffen tot een pand. Om dat te voorkomen moeten alle openingen goed gedicht worden. Arvo Protect BV is gespecialiseerd in weringtechnieken om muizen buiten te houden. Onze medewerkers kunnen dankzij een goed ingerichte bedrijfswagens kleine en grote weringopdrachten direct uitvoeren. Wij gebruiken daarbij duurzame materialen.
Aan welke werkzaamheden moet u denken bij wering?

  • doorvoeren rond leidingen afdichten met fijnmazig RVS-gaas
  • spouwmuuropeningen voorzien van ventilatie-inzetroosters
  • openingen aftimmeren en/of deurborstels plaatsen om kieren af te schermen.
  • knaagvrije kit aanbrengen.

DUIVEN EN ANDERE VOGELS WEREN

ARVO Protect BV heeft vele jaren ervaring in het weren van duiven en andere vogels. We kunnen de plekken die voor hen aantrekkelijk zijn ontoegankelijk maken. Elke overlast vereist een speciale aanpak. Bel ons vóór een vrijblijvend advies. Er zijn verschillende nagenoeg onzichtbare weringsystemen, zoals gazen netten, elektrische systemen of gespannen draden. Ook plakstrips met pennen kunnen een goed effect hebben.
Omdat iedere overlastsituatie anders is, is een weringsysteem nooit standaard. Daarom adviseren wij u vrijblijvend over de methode die het best past bij uw situatie. Daarin betrekken wij ook uw wensen ten aanzien van dier- en milieuvriendelijkheid.

HOUTCONSERVERING

Houtborende insecten kunnen enorme schade toebrengen aan uw pand. Arvo Protect BV beschikt over een aantal doeltreffende methoden om hieraan een eind te maken. Wij gaan eerst na met welke houtaantaster u te maken heeft en hoe groot het probleem precies is. Daarna komen wij met een duidelijk behandelvoorstel. Bij de bestrijding worden uitsluitend veilige, in Nederland toegelaten middelen gebruikt.
Op de behandeling ontvangt u een schriftelijke garantie van 5 jaar. Na die periode komen onze bestrijdingstechnici terug voor een gratis inspectie en geven wij een verklaring af als het object nog steeds vrij is van houtaantastende insecten. Daarna kunt u tegen een kleine vergoeding de houten constructie jaarlijks door ons laten controleren. Wel zo prettig om te weten dat het hout in uw pand gecontroleerd wordt op schade.

VLIEGENLAMPEN

Om overlast door vliegen tot een minimum te beperken zijn vliegenlampen uiterst doeltreffend. Arvo Protect BV heeft zeer goede ervaringen met Pest West Insectenlampen. U kunt deze lampen met een interessante korting van ons afnemen.
Een vliegenlamp installeren kan iedereen, maar kunt u ook de juiste plek bepalen voor de beste vangresultaten? Arvo Protect BV adviseert u welke lampen voor u het meest geschikt zijn, stelt samen met u vast wat de beste locatie is om ze op te hangen en installeert de elektrische insectenvanger voor u. Deze service bieden wij helemaal GRATIS aan.
Last van vliegen? Bel 023-5572166 voor advies en informatie over een geschikte vliegenlamp.

Neem vrijblijvend contact met ons op