Hoe werken wij?

HOE WERKEN WIJ?

Wij willen graag duidelijk zijn over hoe we met u samenwerken. Daarom werken we volgens 5 overzichtelijk stappen.

Stap 1. Inspectie

Als u contact met ons opneemt, zijn wij binnen 24 uur bij u voor een eerste – gratis inspectie. Wij kijken rond, stellen vragen, doen testjes en maken aantekeningen.
Uw inbreng is hierbij onontbeerlijk. Uw kennis van het productieproces, de werkmethode en de ruimte waar u werkt hebben wij nodig om een goede analyse te maken.

Stap 2. Rapportage en voorstel

Binnen 2 werkdagen ontvangt u dan van ons een helder inspectierapport waarin precies staat wat de situatie is, welke risico’s u loopt, welke behandelingen er mogelijk zijn en wat de kosten daarvan zijn. Ons voorstel is altijd maatwerk en volledig gebaseerd op uw situatie en uw wensen. Uiteraard staan wij klaar om ons voorstel toe te lichten, vragen te beantwoorden en u te adviseren.

Stap 3. Afspraken vastleggen

U bepaalt op basis van ons inspectierapport hoe u de overlast aangepakt wilt hebben. We spreken af wanneer wij bij u aan de slag gaan en welke maatregelen u van tevoren moet treffen. Deze afspraken leggen we vast in een behandelplan. Zodra u voor dat plan groen licht geeft, gaan wij aan het werk.

Stap 4. Snelle, effectieve behandeling

Wij staan voor een effectieve en snelle bestrijding en zorgen ervoor dat uw medewerkers zo goed mogelijk door kunnen blijven werken tijdens de behandeling.
Onze methoden zijn milieuvriendelijk en voldoen aan alle wettelijk eisen. Wij houden u op de hoogte van de voortgang en bespreken onvoorziene problemen direct met u.

Stap 5. Controle en preventie

Een eenmalige behandeling met bestrijdingsmiddelen is vaak niet voldoende om klachten in de toekomst te voorkomen. U kunt daarom bij ons een servicecontract afsluiten. Wij controleren dan regelmatig op sporen van ongedierte en gaan na hoe groot het risico van een nieuwe plaag is. Ook adviseren u over preventiemaatregelen en stellen we desgewenst een registratiesysteem samen zodat u kunt voldoen aan certificeringseisen.
Voortlichting en audits >>

Neem vrijblijvend contact met ons op